Endelig er den helt nye familie-SUV på plads i Danmark og bilen er nu klar til prøvekørsel hos alle JAC forhandlere i hele landet.

Kom til åbningsfest hos alle JAC forhandlere i weekenden d. 13.-14. maj!

JAC er et helt nyt elektrisk bilmærke i Danmark og du kan nu opleve den første model i rækken, nemlig JAC e-JS4! Den store familie-SUV kommer bl.a. med stort elektrisk panorama soltag og stor touchskærm. Ved køb af JAC e-JS4 får du Nordic Edition udstyrspakken med i prisen. Bilen har en pris fra kr. 339.900,- med mulighed for attraktive finansieringsmuligheder.


JAC e-JS4 – En elektrisk SUV

Den elektriske JAC e-JS4 – en mellemstor familie-SUV kommer med 433-588 km rækkevidde (WLTP kombineret/urban) og 65,7 kWh batteripakke. 3-faseladning og varmepumpe er standard, og den kommer med fem sæder.

På ydersiden har e-JS4 et hårdt udtryk med fine linjer. På indersiden er den rummelig med et moderne udtryk, med blandt andet en 10,25” touchskærm. Forsæderne i læder, er både justerbare og opvarmede.

Udstyrslisten er omfattende, og består blandt andet af elektrisk panorama soltag, 360 graders kamera og Apple CarPlay/Android Auto.

Det store bagagerum på 520 liter, dækker behovet for den danske børnefamilie.

-Vi har store forventninger til salget af JAC e-JS4, og tror dette er en el-bil som opfylder et behov for familier som ønsker en større elektrisk SUV med meget plads til en overkommelig pris, siger Manager Director i RSA Danmark, Steffen Vilstrup.

-Vi har opbygget et solidt forhandlernetværk i hele Danmark med forventninger om flere forhandlere i den kommende tid. Vores forventninger er, at der kommer godt gang i salget i forbindelse med vores lancering og åbent hus i den kommende weekend. Vi tror på at kunder ønsker lokal tryghed og tilstedeværelse ved køb af bil og det kan vi give dem med vores forhandlere, siger Steffen Vilstrup.
Der er bestilt et stort antal af den nye JAC e-JS4 og JAC Danmark står derfor klar med hurtig levering!

Fremtidige modeller

JAC har en række elektriske modeller i hjemmemarkedet som dækker de fleste segmenter. De første planlagte modeller udover e-JS4 for JAC i Danmark, er ikke endeligt planlagt.

-JAC er meget vigtig i vores internationale satsning. Vi mener JAC vil passe perfekt ind i vores produktportefølje, som allerede består af elektriske vare- og personbiler. Dette åbner også op for muligheder i nye lande med vores nysatsning i de tre lande i Baltikum, siger Steffen Vilstrup.

Hvem er JAC Motors?

JAC blev etableret i 1964 og producerer både personbiler og kommercielle køretøjer. JAC er en af verdens største producenter af elbiler, og sælger over en halv million køretøjer om året (både elektriske og fossile køretøjer). Selskabet har gennem årene etableret Joint Ventures med store virksomheder som Volkswagen og NIO.

JAC har siden opstarten i 1964 udviklet sig fra at være en producent af lastbiler, til at være et stort teknologiselskab som udvikler personbiler, motorer og elektriske drivlinjer.

Om RSA

RSA er importør af fem bilmærker i totalt 12 lande, og har tæt på 250 forhandlere. Selskabet forventer i år en omsætning på over 6 milliarder norske kroner og over 10.000 solgte biler.

RSA er en nord-europæisk bilimportør og den officielle distributør af JAC i Norden og Baltikum. Som et privatejet selskab med historie helt tilbage til 1936, har RSA udviklet stærke mærker i flere markeder.

Med samarbejdet mellem RSA og JAC, tager selskabet nu et yderligere skridt ind i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen af den helelektriske serie af nuværende og fremtidige modeller.