Om JAC

JAC har siden opstarten i 1964 udviklet sig fra at være en producent af lastbiler, til at blive et stort teknologiselskab som udvikler personbiler, motorer og elektriske drivlinjer.

Banebrydende elbiler

JAC blev etableret i 1964 og producerer både personbiler og erhvervskøretøjer. JAC er en af pionererne på lancering af elektriske biler og sælger over 1,4 millioner køretøjer om året (både elektriske og fossile køretøjer). Virksomheden har over 33.000 ansatte og en omsætning på over 8 milliarder USD.

JAC har også relationer med virksomheder i 130 lande og regioner rundt om i verden, herunder: Sydamerika, Europa, Afrika, Mellemøsten og Sydøstasien.

Produktion

I 2017 underskrev JAC og Volkswagen Group en fælles venuturaftale med fokus på udvikling af elbiler. Aftalen sikrer, at JAC overtager teknisk ekspertise og kvalitetssikring fra Volkswagen, og at bilerne deler de samme produktionslinjer som Volkswagen.

JAC har også etableret en verdensledende digital smart fabrik i samarbejde med NIO.

Bilerne produceres i Anhui-provinsen i Kina, i state-of-the-art produktionsfaciliteter.

En grøn fremtid

Med over 10.000 patenter, fabrikker og designstudioer både i Asien og i Europa, er JAC klar til at være med på at udvikle morgendagens mobilitetsteknologi.

Om RSA

RSA er en nord-europæisk bilimportør med egen forhandlerkæde baseret i Norge, med historie tilbage til 1936. RSA er et økonomisk solidt, privatejet selskab, med betydelig erfaring i at opbygge mærkevarer i det norske marked.

I dag er RSA importør for Suzuki, Isuzu, BYD og Maxus, i tillæg til JAC.

Kontakt

Din anmodning

Dine kontaktoplysninger

Vi deler ikke din e-mail med andre, og du vil kun modtage oplysninger om JAC fra vores forhandlere. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.