PowerFuel Erhverv

PowerFuel tilbyder samlede og fleksible løsninger til din virksomhed, kommune eller forening

Hvad end i har to eller hundrede elbiler, administrerer vi opladningen af disse med intelligent strøm. Systemet kan forberedes således at i løbende kan tilføje flere ladestandere, i takt med at organisationen får flere elbiler.

Foreninger

Gør det fleksibelt for jeres forenings elbilsejere med et lukket ladenetværk til beboere samt en offentlig løsning til gæster.

Hvis behovet opstår for opladning af elbiler i jeres forening, så tilbyder vi at administrere jeres ladestandere. Foreningen får sit eget lukkede netværk, hvor kun jeres beboere har adgang. Hver beboer får således sit eget unikke ID-nummer, og vil kunne igangsætte/stoppe opladningen samt holde overblik over udgifter og benyttede kWh. pr. transaktion. Dette gør det nemt og fleksibelt for elbilister at oplade deres elbiler. Foreningen kan sammenslutte det lukkede ladenetværk med en offentlig tilgængelig løsning, hvorpå gæster kan oplade på udvalgte ladestandere. Vi tilbyder administrering og vejledning til jeres behov mod et månedligt gebyr.

Virksomheder

I takt med at virksomheder såsom hoteller, flåder og ejendomsadministratorer omstiller i et hastigt tempo til grøn transport, er det nødvendigt med opladning til gæster og medarbejdere. Power Fuel hjælper jeres virksomhed med at gøre overgangen til elektriske køretøjer, både hurtig, nem og effektivt. Vi segmenterer betalingerne via vores egen lukkede profil i appen, hvor fakturering til virksomheden foregår på månedsbasis.

Offentlige institutioner

Vi tilbyder administrering af offentlige ladestandere til flåder og hjemmeplejen, kommuner, skoler og børnehaver.

Det behøver ikke at være kompliceret at holde en hel flåde kørende – så længe du vælger en fleksibel og fungerende ladeløsning. PowerFuel tilbyder administrering af ladestandere til offentlige institutioner, såsom kommuner, flåder i hjemmeplejen, skoler og børnehaver.
Vores opladning indebærer intelligent opladning og systemet kan forberedes således, at i løbende kan tilføje flere ladestandere i takt med at jeres behov stiger.

Sådan kommer du i gang

Kontakt os, hvis du ønsker at få opsat en eller flere ladestandere.
Vi vurderer i samråd med dig hvad dine behov og ønsker til den intelligente løsning er. Herefter kommer vi ud og foretager en besigtigelse af din ejendom, sammen med vores installationspartner. Efter inspektionen og samtalen med dig, fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig på den rette ladestation samt installationen. Når du har godkendt tilbuddet, aftaler vi en dato for selve installationen. Til sidst foretages selve installationen af din nye ladestation. Vi sikrer selvfølgelig at den virker, inden vi forlader stedet. Herefter, er du klar til at få opladt din elbil.